fredag den 7. november 2014

MAN valgte Zscaler efter intensiv test i 2 kontinenter


MAN’s overvågnings løsning hos SurfControl skulle afsluttes. Med 12.000 brugere og over 100 sites i mere end 50 lande, var det ikke længere muligt med SurfControl appliance. Endvidere havde flere af deres remote sites ingen avancerede filtre. MAN Gruppen er en af europas førende industrielle aktører indenfor transport, med en omsætning på 16,5 billioner USD i 2011. Som leverandør af lastbiler, busser, diesel motorer og turbo maskiner har MAN 52.500 ansatte på verdensplan, med førende.

Udfordringen
MAN havde behov for at migrere fra en gammel løsning, men stadig beskytte mere end 100 lokationer, i over 50 lande uden kapital binding.

Vurdering af muligheder
MAN Diesel & Turbo så på muligheder som Cisco Scansafe, Websence og McAfee cloud gateway. Der blev grundig evalueret med brugere fra flere lande. Blue‐coat blev ikke testet, da deres løsning på forhånd blev dømt for dyr og kompleks. Hybrid løsninger blev fundet vanskelige, da cloud componenterne var separate løsninger og der var udfordrende rapportering. Tony Fergusson, IT infrastruktur og design hos MAN, oplyser at Zscaler evalueringen kørte perfekt i England, Tyskland og Indien. Alle var imponerede.

Enkelthed
Med så stort antal brugere fordelt på så mange lokationer, havde MAN brug for en løsning der var effektiv og let at håndtere.” Da Zscaler var en løsning i skyen, kunne vi let identificere og sikre alle kontorer uden specielt hardware. Zscaler var som skabt for skyen - hele vejen fra top til bund,” forklarede Tony Fergusson. Han bemærkede samtidig at da manannoncerede en “ZERO day internet Explorer” sårbarhed, emailede han til Zscaler teknisk support og fandt ud af at alle hans brugere allerede varbeskyttet. Det viser virkelig hvor effektivt skyen arbejder!

Avanceret design
“En af de ting der imponerer mig ved design problemer er, at der altid er en løsning med Zscaler service,” sagde Tony Fergusson. Zscalers mulighed for at integrere et bredt spekter af authentication options, traffic forward options og tredje part service, viser at Zscaler er det bedste valg for virksomheder der har udviklende og varierende teknologi standarder. MAN Diesel & Turbo var i stand til at integrere deres egen løsning med Zscaler på kun 48 timer.

Vi fik meget hurtig sikret vores lokal
kontorer, i 50 lande, uden indkøb af
nogen form for hardware“
Tony Fergusson, IT Infrastructure Architect
MAN Diesel & Turbo
Indblik

MAN var nu istand til at gå ud over web filtrerings rapporter, og faktisk lave network infrastruktur analyser og optimerede løsninger. “For nylig brugte vi Zscaler rapporten til at analysere båndbredde emnet på en af vore sites. Vi studerede også båndbredde class policy justeringer,” forklarede Tony Fergusson. 

www.wecloud.dk
info@wecloud.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar