torsdag den 10. maj 2012

Malware spredes stadig via e-mail

Den seneste tiden er mere og mere skadelige kode på internettet blevet spredt vi web-trafikken, og inficeret intetanende surfere via deres browser. Imidlertid opdages der dagligt ny malware, der stadig spredes via e-mail.

Et nyligt eksempel fra WeCloud viser, hvordan en trojaner blokeres i WeCloud E-mail sikkerhedsløsning, takket være en kombination af forskellige antivirusprodukter.

 

 W32/Trojan2.NRGB er en ny variant af en trojaner, der i øjeblikket kun blokeres af tre antivirusleverandører (Authentium, F-Prot og Sophos). Hvilken leverandør der identificerer ny skadelig kode først, varierer meget, så det er vigtigt, at en e-mail-sikkerhedløsning benytter sig af flere antivirus.

Ved at teste malwaren i 36 forskellige antivirus løsninger kan WeCloud konstatere, at de fleste af disse løsninger ikke kunne identificere koden, selvom denne var flere timer gammel.
 


-Mange virksomheder forsøger at opnå besparelser ved at vælge en simpel e-mail-sikkerhed løsning, der primært fungerer som spam-filter og ikke fokusere på sikkerheden, hvilket i sidste ende kan betyde langt højere omkostninger end de indledende besparelser, siger Rikard Zetterberg, administrerende direktør for WeCloud AB.

De vigtigste parametre for en e-mail-sikkerhed løsning er hurtige opdateringer, hvor eksterne "cloud-baserede" løsninger er de bedste. Dog skal man med en ekstern løsning være nøjagtig og omhyggelig med leverandørens garanterede oppetid og fail-over.

Ud over hurtige sikkerhedsopdateringer, skal løsningen anvende intelligens fra en række sikkerheds leverandører for at forbedre evnen til at stoppe ny ondsindet kode. Med WeCloud e-mail-sikkerhed løsning kombineres robust global teknologi med flere antivirus-teknologier.info@wecloud.dk
www.wecloud.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar