onsdag den 15. februar 2017

WeCloud Partner Roadshow 2017

Velkommen til Weclouds gratis seminar for forhandlere og MSP'er. Vi fortæller om hvordan du med hjælp af cloud-baserede sikkerhedsløsninger kan hjælpe dine kunder med at beskytte sig mod de voksende problemer med e-mail svindel og ransomware.


Benyt lejligheden til at møde Wecloud i København, Stockholm eller Göteborg! Bliv informeret om de seneste nyheder om e-mail svindel, ransomware og smarte tips til hvordan du som IT-partner kan hjælpe dine kunder effektivt med at beskytte sig mod disse nye trusler.

København - 31:e Mars
Scandic Copenhagen - Vester Søgade 6 - 14:00

Stockholm - 29:e Mars
Scandic Continental - Vasagatan 22 - 14:00

Göteborg - 30:e Mars

Scandic Europa - Nils Ericsonsgatan 21 - 14:00

Tilmeld dig her!


14:00 - Sådan beskytter du dine kunder mod e-mail svindel
Wecloud fortæller om udfordringer med CEO-svindel og forfalskede e-mails. Vi viser hvor nemt det er at forfalske e-mail-adresser og hvordan du med hjælp fra DNS og SPF-records kan forhindre at dine kunders domæner misbruges. Du får praktiske tips om hvordan du opretter og verificerer SPF-records for dine kunders domæner.

14:30 E-mailsikkerhed for forhandlere og MSP'er
Se hvordan Wecloud's stærke e-mail sikkerhedsløsning kan "brandes" og tilpasses dig og dine kunders behov. Vi fortæller også om fordelene ved Wecloud's partnerprogram og støtte til forhandlerne.

14:45 Pause
Vi serverer kaffe og sandwich. Benyt lejligheden til at netværke med repræsentanter fra Webroot, Simitu og Wecloud!

15:00 Administrer Endpoint Security for mange forskellige kunder
Webroot fortæller om stordriftsfordele og hvordan sikkerheden kan effektiviseres med hjælp fra Webroot's smarte partner-portal der lader dig administrere og oprette kunde i realtid.

15:45 Webroot's Next-Generation-Strategi for ny og ukendt malware
Webroot's John McLaughin diskuterer SecureAnywhere's innovative teknik der håndtere moderne ransomeware og anden malware. Vi præsenterer også fakta fra Webroot's seneste SMB Threat Report.

Seminariet afsluttes klokken 16:30, men Wecloud byder gerne på en forfriskning og tager en uddybende snak med dem som skulle være interesseret i dette.

Tilmeld dig her!

www.wecloud.dk
info@wecloud.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar