mandag den 17. marts 2014

Tidligere Administrerende Direktør for Check Point nomineret som bestyrelsesformandWeClouds valgkomité indstiller Jörgen Strömberg, tidligere Administrerende Direktør for Check Point i de nordiske lande, som bestyrelseformand for WeCloud AB. Jörgen Strömberg har over 30 års erfaring med forretningsudvikling og IT-sikkerhed.

Efter nøje overvejelse har valgkomitéen enstemmigt besluttet at foreslå Jörgen Strömberg, som bl.a. var Administrerende Direktør for IT-sikkerhed selskabet Check Point Software Technologies i 7 år, som ny formand for AB WeCloud.

Jörgen Strömberg er også tidligere adm. direktør og bestyrelsesformand for Cryptzone AB ( Publ ), og tidligere bestyrelsesformand for Behaviometrics AB. Han har i de seneste år fokuseret på arbejde med forretningsudvikling og ledelse, i flere teknologi-relaterede virksomheder, og posten som bestyrelsesformand for WeCloud AB forventes besat ved en ekstraordinær generalforsamling den 2. April.

"Valgkomitéen har haft det privilegium at møde en række kompetente og yderst interessante profiler i processen for udnævnelse og er meget tilfredse med, efter nøje overvejelse, at indstille Jörgen Strömberg som ny bestyrelsesformand for WeCloud " siger Rikard Zetterberg, adm. direktør i WeCloud AB.

WeCloud levere verdensledende løsninger - for web sikkerhed, mobil sikkerhed, antispam, antivirus og overvågning - i skyen. Virksomheden blev grundlagt i 2010, og har gennem organisk vækst fremvist en meget god lønsomhed, og stabil økonomi. WeCloud beskæftiger i øjeblikket 20 medarbejdere, på sine kontorer i Malmø og Stockholm.

Blandt WeClouds mere end 2.000 kunder er der både private og offentlige virksomheder, fra alle brancher og af alle størrelser. WeCloud distribuerer førende, cloud-baserede IT-sikkerhedsløsninger til det nordiske erhvervsmarked.

I WeClouds valgkomité sidder følgende personer:

Karl Andersson
Richard Zetterberg
Andreas Berglund

Ingen kommentarer:

Send en kommentar