onsdag den 2. januar 2013

Symantec.cloud's Nordiske salgssjef til WeCloud

Malmø, den 2. januar 2013 - WeCloud AB har i dag meddelt, at Grant MacInnes, den erfarne fiorretningsudvikler og salgschef inden it-sikkerhed og cloud-løsninger er blevet rekrutteret til virksomheden som Nordic Channel Director. I denne rolle vil han udvikle og udvide WeClouds partnersamarbejde og forhandlerkanalen.

MacInnes kommer senest fra Symantec.cloud, hvor han de sidste tre år har arbejdet som Sales Manager Nordics og var ansvarlig for det nordiske B2B-salg. Han har lang erfaring i branchen og var en af ​​hjernerne bag den danske IT-virksomhed SoftScans succes i Storbritannien. I sin tidligere rolle som Business Development Manager, udviklede han et stærkt forhandlerprogram og et bredt netværk af kontakter, i både Skandinavien og Storbritannien.

 
"Vi er glade for at have Grant om bord," siger Rikard Zetterberg, CEO for WeCloud. "Grant har en forbløffende evne til, direkte og tydeligt, at formidle styrken af ​​sikkerhed i skyen, og at knytte stærke relationer med forhandlere og kunder." WeCloud har i det sidste år fået tillid fra nogle af Nordens største it-virksomheder, navnlig gennem eneforhandling af Webroot Cloud Antivirus, SecureAnywhere, som har vist sig at være både mere omkostningseffektiv og sikrere end traditionelle antivirus-løsninger."Det er en ære at slutte sig til WeClouds team, der står i spidsen for en moderne og effektiv it-sikkerhed," siger MacInnes. "Med et voksende trusselsbillede og flere mobile brugere, bliver de traditionelle sikkerhedsløsninger ineffektiv. WeClouds løsninger for Cloud Antivirus og Web Security er baseret på skalerbar infrastruktur, der giver real-time beskyttelse og minimal vedligeholdelse for kunder og samarbejdspartnere."

WeClouds medarbejdere har Skandinaviens længste erfaring med cloud-baserede sikkerhedsløsninger. Virksomheden blev grundlagt i 2010 og har gennem organisk vækst vist meget god lønsomhed og stabil økonomi. Blandt WeClouds kunder er både private, statslige og lokale virksomheder i alle størrelser. Forretningen fordoblet både omsætning og resultat i det seneste årsregnskab og forventer en fortsat stærk vækst.


www.wecloud.dk

info@wecloud.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar