fredag den 4. november 2011

WeCloud rekruttere nøglepersoner til nyt kontor i Stockholm

WeCloud har rekrutteret tre nye medarbejdere med solid erfaring i "sikkerhed som service" (SecaaS) i skyen. De nye medarbejdere har arbejdet med Webroot, som tidligere på året besluttede at lukke sit skandinaviske kontor. I forbindelse med rekruttering åbner WeCloud nyt kontor i Stockholm.

WeCloud, der leverer førende sikkerhedstjenester til web og e-mail til mere end 1500 virksomheder i Skandinavien, øger aktiviteten med ​​tre nye medarbejdere, som skal bemande det nye kontor i Stockholm.


Vi er meget glade for at styrke teknik-, support- og salgsafdeling WeCloud, med nogle af de mest erfarne folk inden web- og e-mailsikkerhed i Skandinavien. Vi har arbejdet som konkurrenter i mange år, så det er ekstra spændende nu at operere under samme flag og at lære af hinanden, siger Rikard Zetterberg, CEO hos WeCloud.

De fleste af WeClouds ansatte er
tidligere medarbejdere fra SoftScan, der i 2009 blev opkøbt af Symantec. Igennem rekrutteringen af tidligere medarbejdere fra Webroot, samles altså viden og ekspertise fra Skandinaviens to vigtigste virksomheder indenfor Cloud Security under ét tag.

WeCloud er vokset hurtigt, uden venture kapital eller investorer udefra.
- Eftersom
erhvervskunder øger deres mobilitet, har interessen for sikkerhed som service øget betragtelig, men succesen skyldes også vores dygtige og erfarne medarbejdere, som nu er blevet yderligere forbedret, siger Rikard Zetterberg, CEO hosWeCloud.

www.wecloud.dk
info@wecloud.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar